Архів новин за December 2019

29 листопада

Відбулась друга управлінська сесія з топ-менеджментом ПП "Спецелектромонтаж" Максимом та Ольгою Колісниками, що була присвячена розвитку бізнесу в 2020 році.

Читати повністю

3 грудня

Консультант з HR-проектів Консалтингового агентства "Персонал" - Юлія Кузнець взяла участь в івенті HR HUB 1000+, що проходив в Києві за підтримки Corporate University та ICPM Consulting Center та зібрав активних HR-ів середнього та великого бізнесу.

Читати повністю

6 грудня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна взяла участь в Конференції консультантів програми підтримки малого та середнього бізнесу в Україні при ЄБРР, що відбулась у Києві.

Читати повністю

12 грудня

В рамках VIII Національного форуму "Нерухомість України" в Києві відбувся Круглий стіл «Відкриття ринку землі в Україні - вплив на економіку держави: ризики та виклики», в якому взяла участь директор Консалтингового агентства "Персонал" Ірина Кіркіна.

 

Читати повністю

12 грудня

Офіс-адміністратор Консалтингового агентства "Персонал" Тетяна Рябчич відвідала Клуб професійних консультацій "Кадровичок", що діє при Черкаській торгово-промисловій палаті. Зустріч була присвячена обговоренню новин в кадровому діловодстві в 2020 році.

Читати повністю

13 грудня

В місті Київ в рамках Всеукраїнського проекту АФНУ відбувся майстер-клас Ірини Кіркіної "Лідерський потенціал ріелторської професії в Україні".

Читати повністю

20 грудня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна взяла участь в Передноворічній зустрічі членів Черкаської ТПП. Дякуємо за можливість познайомитись з новими членами, зустрітися з друзями, привітати один одного з прийдешніми святами!

Читати повністю

23 грудня

До нас на управлінську сесію завітали гості з м. Біла Церква - Олена та Руслан Рубани (АН "Ексклюзив"). Бажаємо продуктивної роботи!

Читати повністю

25 грудня

Відбулась корпоративна сесія для команди Агрофірма "Поле". Дякуємо учасникам!

Читати повністю
        Назад
Work.ua — робота в Україні
КА "Персонал":
корп. моб. (050) 464-05-02, (067) 472-66-08, (063) 271-01-39
Яндекс.Метрика