Архів новин за October 2019

11 жовтня

Завершився двотижневий консалтинговий проект для компанії "Ito" - "Комплексна діагностика якості організаційного розвитку компанії "Ito".

Читати повністю

15 жовтня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна провела управлінську сесію з топ-менеджментом компанії "МОКАВТО". Дякуємо учасникам та бажаємо досягнення цілей!

Читати повністю

17-18 жовтня

В місті Харків відбулась корпоративна сесія, яку провела директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна для АН "Valion" на тему "Якість сервісу." Дякуємо учасникам та бажаємо успіхів!

Читати повністю

21-22 жовтня

До нас завітали гості з Дніпра (АН "Авангард") на управлінську сесію з Іриною Кіркіною по втіленню планів в реальність. Бажаємо успіхів!

Читати повністю

24 жовтня

У Вінниці в рамках Всеукраїнського проекту Асоціації фахівців з нерухомості України відбувся майстер-клас Ірини Кіркіної "Лідерський потенціал ріелторської професії в Україні".

 

Читати повністю

25 жовтня

Відбувся Модуль 1 "Основи HR-менеджменту" курсу "Менеджер з персоналу". Тренер: Ірина Дяченко. Дякуємо учасникам з Яготина та Черкас. Бажаємо реалізувати здобуті знання на практиці та досягти нових успіхів!

Читати повністю

31 жовтня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна взяла участь в Стратегічній сесії влади та бізнесу, що відбулась за підтримки Федерації роботодавців України та Черкаського обласного об'єднання роботодавців, членом якого є агентство "Персонал".

Читати повністю
        Назад
Work.ua — робота в Україні
КА "Персонал":
корп. моб. (050) 464-05-02, (067) 472-66-08, (063) 271-01-39
Яндекс.Метрика