Архів новин за 2020

3 січня

Вітаємо з Новим 2020 роком та зимовими святами! Бажаємо Вам багато щасливих моментів, удач і перемог. Нехай Ваше життя буде наповнене чудовими зустрічами, незабутніми спогадами і щирими людьми.

Читати повністю

16 січня

Відбулась зустріч з менеджментом компанії "Фрея Трейд" в рамках рекрутингового проекту з пошуку ефективних каналів залучення спеціалістів.

Читати повністю

23 січня

В Консалтинговому агентстві "Персонал" відбулася зустріч HR-фахівців "HR-event".На яку завітало 20+ учасників: власники бізнесу, топ-менеджери, HRи, менеджери з персоналу, інспектори з кадрів, асистенти. Дякуємо всім за цікаві кейси, знайомства, інсайти, нові погляди на знайомі речі, живе і дуже тепле спілкування та спільні плани. Формуємо HR-спільноту Черкас та Черкаської області разом!

Читати повністю

28-29 січня

Відбулась управлінська сесія з Андрієм Правдіним - директором АН "Valion" в Харкові, присвячена питанням якості сервісу в обслуговуванні клієнтів. Бажаємо змінюватися до кращого і зростати!

Читати повністю

3 лютого

До нас на управлінську сесію завітали Наталія та Володимир Касьяни з м. Біла Церква. Бажаємо успішної реалізації задуманого!

Читати повністю

8 лютого

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна провела корпоративну управлінську сесію для менеджменту АН Realterra (м. Київ). З зануренням та азартом працювали з фундаментом і ДНК-кодом компанії. 
Дякуємо за довіру та якісну роботу!
 

Читати повністю

13 лютого

В місті Харків відбувся майстер-клас Ірини Кіркіної "Лідерський потенціал ріелторської професії в Україні" в рамках Всеукраїнського проекту АФНУ.

Читати повністю

19 лютого

Завершився навчальний мініпроект Ірини Кіркіної для торгової мережі "Абсолют" і "City Market". Це були три окремі семінари для різних груп. Дякуємо учасникам та бажаємо успіхів!

Читати повністю

13 лютого

Спеціалісти Консалтингового агентства "Персонал" провели кадровий аудит в компанії Єврострой. Сьогодні, в часи змін в кадровому законодавстві, неправильне оформлення кадрової документації загрожує багатомільйонними штрафами для підприємства. Керівництво компанії Єврострой вчасно подбало про свою кадрову безпеку! Адже ціль кадрового аудиту - захист інтересів бізнесу та мінімізація ризиків штрафних санкцій.
 

Читати повністю

26-27 лютого

В Чернігові триває практичний тренінг Ірини Кіркіної “Інструменти аналізу бізнесу для прийняття управлінських рішень»! Учасники тренінгу мають можливість опанувати інструменти аналізу та розвитку компанії, оцінки персоналу, навчитись управляти проектом змін в компанії. Бажаємо успіхів!
 

Читати повністю
Страница 1/10
        Назад
Work.ua — робота в Україні
КА "Персонал":
корп. моб. (050) 464-05-02, (067) 472-66-08, (063) 271-01-39
Яндекс.Метрика