Архів новин за December 2017

1-2 грудня

В місті Кременчук директор КА «Персонал» Ірина Кіркіна провела корпоративний тренінг для працівників Департаменту з продажів заводу «АвтоКрАЗ». 

Читати повністю

4 грудня

У нас відбулась управлінська сесія з керівництвом спа-салону "Райський" в рамках першого в Україні бізнес-коучингового проекту Європейського банку реконструкції та розвитку.

Читати повністю

5 грудня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна провела управлінську сесію з менеджментом Черкаської м'ясної компанії на тему "Створення бізнес-моделі".

Читати повністю

8 грудня

Відбулась внутрішня звітна Конференція Всеукраїнської Асоціації Консультантів з управління IMC-Ukraine, метою якої було підведення підсумків діяльності членів Асоціації в 2017 році. За результатами роботи за рік, директора КА "Персонал" Ірину Кіркіну, було відзначено подякою. 

Читати повністю

12 грудня

Консалтингове агентство «Персонал» є постійним учасником заходів, що стосуються актуальних проблем в сфері працевлаштування. Не став винятком і Регіональний круглий стіл «Професійна освіта як основа формування кадрового та економічного зростання Черкаської області», в якому взяла участь директор КА «Персонал» Ірина Кіркіна. 

Читати повністю

13 грудня

Відбулась чергова зустріч з ТОП-менеджментом Черкаської м'ясної компанії. Представники КА "Персонал" - Ірина Кіркіна та Ольга Черниш разом з керівництвом ЧМК продовжили роботу над створенням стратегії та бізнес-моделі компанії.

Читати повністю

14 грудня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна взяла участь в обговоренні теми "Глобалізація ринку праці: виклики для України"на національному рівні. Дискусія відбулась в рамках круглого столу, організованого Державною службою зайнятості України, що зібрав представників науки, бізнесу, громадських організацій та ін.

Читати повністю

15 грудня

Відбулась зустріч з працівниками Департаменту реалізації продукції "АвтоКрАЗ", під час якої директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна провела посттренінгове консультування учасників корпоративного тренінгу, що проходив 1 та 2 грудня 2017 року.

 

Читати повністю

20 грудня

Підведено підсумки роботи в 2017 році Програми підтримки малого та середнього бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні. Ми горді тим, що КА "Персонал" з 2010 року є кваліфікованим консультантом цієї програми, бо залучені до чудової місії ЄБРР - розвивати український бізнес.

Читати повністю

26 грудня

На порозі Нового року хочемо висловити подяку всім, хто працював з нами в 2017 році!  Цей рік подарував нам радість професійних відкриттів, нові цікаві знайомства, закріплення партнерських зв’язків, розуміння додаткових можливостей. Дякуємо Вам  і до зустрічі в новому 2018 році!

Читати повністю
Страница 1/2
        Назад
Work.ua — робота в Україні
КА "Персонал":
корп. моб. (050) 464-05-02, (067) 472-66-08, (063) 271-01-39
Яндекс.Метрика